Ön itt jár: > >

Referenciák

Cégünk számos referenciával rendelkezik Magyarországon és Németországban egyaránt. Ezek közülük szeretnénk most néhányat kiemelni.
Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum

Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrumot hét tagintézmény alkotja.

Képzési profilja a vendéglátás-turisztika, az egészségügy, szociális, pedagógia és sport ágazatra terjednek ki, képzési rendszerük szerteágazó. A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai oktatás, a Szakképzési Hídprogram rész-szakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat szakképzési centrumunk.

2016-tól végzünk takarítási feladatokat a tantermekben , közösségi területeken ,korszerű gépekkel és specifikus takarítási  technológia alkalmazásával .

Infok Ingatlanforgalmazó és Kezelő Kft.

Infok Ingatlanforgalmazó és Kezelő Kft.

Az INFOK irodaház Budaörs egyik legfrekventáltabb körzetében, a Baross utcában található. Az impozáns, modern épület, a kellemes környezeti elhelyezkedés jellemzi.

 A minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaház csaknem 13 éve biztosít ideális munkakörülményeket rendezett, parkosított környezetben.

2016-tól végzünk takarítási feladatokat az irodákban és közösségi területeken a  megrendelőink maximális megelégedettségével,  biztosítjuk   az épületben a tiszta környezetben történő munkavégzést.

"A Clerservice Kft. teljes körű takarítási szolgáltatást nyújt irodaházunk számára. Mindig figyelembe veszik az egyedi igényeinket. Korrekt, rugalmas, precíz hozzáállással és profi szakemberekkel dolgoznak. Alkalmazottaik megbízhatósága, pontossága és kedvességük teljes mértékben megfelel számunkra.”
Sabine Kluge - Üzemeltetési Vezető
 

Mapei Kft.

Mapei Kft.

1991. szeptember 1-jén jött létre az építőipari segédanyagokat gyártó- és forgalmazó Mapei Kft. az osztrák Mapei GmbH. alapításában. 

A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához.

2017-től végzünk takarítási feladatokat az irodákban és közösségi területeken. Specifikus területre egyedileg kialakított takarítási rendszerben dolgoznak kollégáink a megrendelő maximális megelégedettségével.

sdfsdf

 • Ipari takarítás

  Ipari takarítás

  • piacon legfejletebb technológiájú gépekkel dolgozunk
  • gyárak, üzemek és parkolók teljeskörű takarítása
  • járófelülelet surológéppel történő megtisztítása, impregnálása
 • Szállodai szolgáltatások

  Szállodai szolgáltatások

  • takarítási szolgáltatás vegyszermentes technológiával
  • rugalmasság, ad hoc feladatok megoldása akár nagyobb csapattal
  • komplett takarítási szolgáltatást nyújtunk
 • Irodák, irodaházak takarítása

  Irodák, irodaházak takarítása

  • aprólékos munkát végzünk az összes irodai helyiségben
  • takaritási igényeket a megrendelővel dolgozzuk ki
  • rugalmas munkabeosztással tudunk munkába állni